SENSAI

Inspirert av søken etter evig skjønnhet, kombinerer SENSAI avansert hudpleieteknologi med den overlegne effekten av eksklusive Koishimaru Silk. Denne unike kombinasjonen av vitenskap og natur virker i harmoni med kroppen, og danner plettfri og silkemyk hud som fremhever enhver kvinnes unike skjønnhet.

Les mer om SENSAI konseptet og alle produktene på hjemmesiden www.sensai-cosmetics.com/no/


LÖWENGRIP

Löwengrip ble grunnlagt i 2012, og har i løpet av noen få år rukket å bli en av de største skjønnhetsmerkevarene i Norden. Ved åpen dialog og tett samarbeid med forbruker, har Löwengrip en unik posisjonering med bærekraftige og langsiktige verdier: åpenhet, digitalisering, miljøbevissthet, innovasjon og enestående kvalitet. 

Löwengrip tilbyr produkter av ypperste kvalitet som er tilpasset alle typer hud og hodebunn, til og med de mest sensitive. Produktene er praktiske med umiddelbare og langvarige resultater. Samtidig som at designet er klassisk og rent – og kan pryde hyllen på badet. Alle produkter er utviklet og produsert i Sverige. Ved hjelp av bærekraftige metoder og kontinuerlig dialog med forbruker via sosiale medier, er man garantert at produktene blir i henhold til forventningene.

Löwengrip sortimentet består av et stort utvalg av produkter innen kategoriene;

- Ansiktspleie
- Kroppspleie
- Hår og styling
- Intimpleie
- Self-tan

Les mer om sortimentet HER

Ønsker du å bli Löwengrip forhandler? Kontakt kundeservice@dermabeauty.no.