DermaCare - Leave a positive footprint....

Et bærekraftig engasjement
DermaCare er navnet på Dermanordics satsinger for en bedre verden. Vi støtter Basecamp Foundations i ulike prosjekter i Maasai Mara, Kenya. Basecamp Foundation er en ideell stiftelse som arbeider for å forbedre forutsetningene for både mennesker og miljøet gjennom øko turismen. I sitt hjelpearbeid forsøker de bla. å beskytte naturen, miljøet og dyrelivet, bevare den lokale kulturen, tradisjoner og håndverk, utdanning, arbeid og helse.

Hvert år reiser ”årets ansatte” ned og besøker Basecamp Explorer i Maasai Mara, dels for den fantastiske opplevelsen, men mest for å se at penger og bistand vi bidrar med, virkelig går til de riktige formålene.

“If you destroy the Maasai Mara, you destroy something that is irreplaceable.”

Noen av prosjekter vi støtter i Maasai Mara Kenya:

Basecamp Maasai Brand - Et fair trade prosjekt som gir 130 kvinner fra ulike lokale Maasai byer en konstant inntekt. Disse kvinnene tjener 75% av de tradisjonelle Maasai smykkene de selger. Det undervises også i grunnleggende økonomi og informasjon om HIV/AIDS og det gis støtte til dem som blir syke.

“Thanks to BMB I have been able to educate my five children, buy food and cattle for my family.”

Planting av skog i området rundt Talek - Målet er å gjenopplive biologisk mangfold og styrke lokalsamfunn i regionen. Planen dekker ikke bare treplanting i området, men også avfallshåndteringsprosjekter, husdyrprogram og tilgang til rent vann.

“Our efforts not only contribute to preserving the wildlife, but to revive the original balance of the Maasai Mara ecosystem.”

Les mer om prosjektene www.basecampexplorer.com/foundation/project/

Vil du være delaktig i vår satsing for en bedre verden?
Alle ansatte i Dermanordic, inklusive våre forhandlere og partnere, har mulighet til å delta og støtte Derma Care økonomisk, og gjennom det vil dere få en 10 % rabatt på private turer til Basecamp Explorer i Masai Mara. Du kan også støtte maasai kvinnene ved å selge deres vakre smykker.

Ønsker du å være med å støtte, send mail til kundeservice@dermabeauty.no. 

Look good Feel better

DermaBeauty støtter Look Good Feel Better. Dette programmet er tilegnet kvinner under behandling for kreft. Programmet er ikke-medisinsk og merkenøytralt, og omfatter råd og veiledning i bruk av kosmetiske produkter. Prosjektet startet i USA i 1989 og er senere fulgt opp i 20 land over hele verden.

Målsetningen med Look Good Feel Better er at kvinner, i en situasjon der det kan være spesielle problemer knyttet til egenpleie grunnet medisinsk behandling, kan få hjelp med disse og i tillegg en bedret egenfølelse gjennom et velstelt utseende.

Bak programmet i Norge står Kosmetikkleverandørenes Forening (KLF). Det er medlemmene her som bidrar med produktene som benyttes ved Look Good Feel Better kursene og som alle deltakerne får til personlig bruk. Leverandørene og samarbeidende firmaer i handelen bidrar i tillegg med konsulenter som veileder den enkelt pasient i bruk av produktene.

For mer informasjon se: www.klf.no